назад

Ірина Кеба про можливості отримання безоплатної правової допомоги на телеканалі «ЯТБ»

Keba.I.Днями на каналі «ЯТБ» вийшла в ефір програма «ХЕРСОНЩИНА – ЄС», в якій взяла участь в.о. директора Голопристанського місцевого центру з надання БВПД Ірина Кеба.

Гостям студії була запропонована тема «Охорона та безпека праці по-європейському. Надання юридичної допомоги працівникам», в обговоренні якої взяли участь також представники Херсонського обласного центру зайнятості, Головного управління держпраці у Херсонській області, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області, ГУ ДСНС України у Херсонській області та голова Ради ТВ АППУ у Херсонській області.

Ірина Кеба розповіла про можливості отримання безоплатної правової допомоги, у чому саме полягає безоплатна первинна допомога та як отримати доступ до вторинної правової допомоги. Фахівець системи БПД навела також приклади успішних практик у цій сфері, розказала про право на працю, відпочинок, соціальний захист у разі втрати працездатності та у старості.

Подивитись програму за участі Ірини Кеби:

{youtube}U_AcAaa44YE{/youtube} 


Довідка. «ХЕРСОНЩИНА – ЄС» – новий проект телеканалу «ЯТБ», присвячений впливу євроінтеграційних процесів в усіх галузях господарства регіону: енергетиці, промисловості, медицині, підприємництві, освіті, культурі та інших сферах життєдіяльності.