назад
28.12.17

Кам’янець-Подільський: адвокати обговорили структуру та зміст стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги

KamPod1     У Кам’янці-Подільському відбувся семінар для адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, на тему: «Впровадження в системі безоплатної правової допомоги стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі». Захід 27 грудня організував Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Участь у семінарі взяла начальниця відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Марина Кулабіна.

     Насамперед обговорили структуру та зміст стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі.  Кандидатка юридичних наук, голова комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги при Раді адвокатів Хмельницької області, адвокатка Ольга Самбір звернула увагу колег на необхідність дотримуватися стандартів, які розроблені для забезпечення якісного надання в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги і одночасно є захистом для адвоката у виконанні його професійних обов’язків.

KamPod

KamPod2

     Під час семінару адвокати висловили власну думку про найбільш проблемні питання, що стосуються надання безоплатної вторинної правової допомоги, запропонували можливі способи їх вирішення.

     В. о. директора Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентин Бартиш, наголосив на важливості співпраці з адвокатами, які забезпечують виконання доручень з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також поінформував про результати роботи центру в 2017 році та плани діяльності на наступний рік.

     По закінченню семінару всі адвокати отримали сертифікати про участь у заході.

*   *   *

Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Кам’янець-Подільський, вул. Пушкінська, 44, тел. (03849) 5-01-59, 5-01-62)

Дунаєвецьке бюро правової допомоги — м. Дунаївці, вул. Шевченка, 83 а, тел. (03858) 2-02-78, 2-00-44.

Чемеровецьке бюро правової допомоги — смт Чемерівці, вул. Центральна, 28, тел. (03859) 2-01-27, 9-17-67.

Новоушицьке бюро правової допомоги — смт Нова Ушиця, вул. Українська, 28, тел. (03847) 2-22-75, 2-19-73.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.