назад

На Рівненщині завершився перший етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

IMG 8128

Сьогодні, 28 грудня 2017 року, в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбулось засідання конкурсної комісії з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На порядку денному комісії стояли питання про допуск адвокатів до участі у конкурсі за результатом розгляду надісланих документів, оцінювання адвокатів за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосування дисциплінарних стягнень, результатів проходження дистанційного курсу, а також прийняття рішення про допуск адвокатів до участі у другому етапі конкурсу.

2

До складу комісії увійшли Василь Овдіюк – директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області; Світлана Бідюк – начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області; Олег Полюхович – голова Апеляційного суду Рівненської області; Сергій Удовиченко – голова Ради адвокатів Рівненської області; Світлана Сурікова – голова Кваліфікаційно – дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області; Алла Філатова – адвокат, голова Рівненського відділення ВГО “Асоціація правників України”; Володимир Якимчук – директор Рівненського інституту Київського університету права НАН України; Іванна Смачило – начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області; Наталія Яцюк – перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. 

3

Директором Регіонального центру з надання БВПД в Рівненській області Василем Овдіюком зазначено, на конкурс від адвокатів Рівненщини надійшло 56 заяв. 

1s

Комісія, опрацювавши подані адвокатами документи, які були сформовані у відповідні досьє, визначила підсумкову оцінку кожного із адвокатів. Як свідчать результати дистанційного навчання, адвокати показали ґрунтовні знання та отримали від 33 до 40 балів із 40 можливих. 

4

За результатами першого етапу конкурсу, прийнято рішення допустити до участі у другому етапі 52 адвокати із 56. Чотири адвокати, які не проходили дистанційний курс, не допущені до другого етапу.

5

Про прийняті комісією рішення буде інформовано адвокатів шляхом надсилання повідомлень на електронні адреси.

Також комісією затверджено графік проведення співбесід із адвокатами, який буде надіслано адвокатам додатково.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).