назад

Кам’янець-Подільський місцевий центр підписав меморандум про співпрацю та взаємодію із районним центром зайнятості

DSC 0241     23 травня директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Максим Ільчишен та юрист Кам’янець-Подільського районного центру зайнятості Тетяна Гоцуляк підписали меморандум про співпрацю та взаємодію.

     Під час зустрічі обговорили питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, а також надання безоплатної правової допомоги для населення Кам’янець-Подільського району.

     Задля узгодження дій, спрямованих на поліпшення якості надання безоплатної правової допомоги у районі, сторони підписали меморандум про співпрацю та взаємодію, відповідно до якого домовилися поєднувати свої можливості та ресурси для проведення спільних засідань, круглих столів, конференцій з проблемних питань та інших комунікативних заходів. У меморандумі сторони також визначили механізм взаємодії між Кам’янець-Подільським місцевим центром з надання БВПД та Кам’янець-Подільським районним центром зайнятості.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/24_03{/gallery}