назад
10.06.16

Кам’янець-Подільський місцевий центр підписав Меморандум про співпрацю та взаємодію з ГО “Об’єднання переселенців України в м. Кам’янці-Подільському”

IMG 3097     10 червня директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Максим Ільчишен зустрівся із представницею Громадської організації “Об’єднання переселенців України в м. Кам’янці-Подільському” Людмилою Чаплигіною.

     Під час зустрічі обговорили питання надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та важливість взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

     Задля поліпшення якості надання громадянам правових послуг в регіоні сторони підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію, відповідно до якого домовилися поєднувати свої зусилля, можливості та ресурси, зокрема у проведенні спільних засідань, круглих столів, конференцій з проблемних питань та інших комунікативних заходів, спрямованих на забезпечення надання правової допомоги населенню.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/10_03{/gallery}