назад
07.04.16

Кам’янеччина: працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД взяли участь у сході села Жванець

DSC 0613     Сьогодні, 7 квітня, працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Аліна Задорожна та Вадим Пархоменко спільно з представниками Асоціації юристів м. Кам’янця-Подільського взяли участь у сході села Жванець Кам’янець-Подільського району.

     Необізнаність селян у правових питаннях, відсутність у громаді кваліфікованого юриста, який би працював на постійній основі, та віддаленість села від найближчого центру правової допомоги призводить до того, що мешканці населеного пункту залишаються сам на сам із правовими проблемами.

     Задля поліпшення правової обізнаності громадян працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД розповіли мешканцям Жванця про безоплатну правову допомогу, яку гарантує держава вразливим категоріям осіб. Відтак ознайомили їх із переліком соціально незахищених верств, які мають право на отримання вторинної правової допомоги, та переліком документів, які необхідно подати для звернення до місцевого центру.

     Після завершення заходу серед жителів територіальної громади поширили буклети з контактами Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД.

{gallery}img/novyny/2016/04_Kviten/07_2{/gallery}