назад

Керівна рада директорів системи надання БВПД Житомирщини: пріоритетні завдання на 2018

KRK12 березня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини.

Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександра Гербеди. Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні: головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру Олена Вовнюк, головний спеціаліст відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко.

KRK2

На початку засідання керівної ради Олександр Гербеда розповів про головні питання, які підіймались на стратегічній сесії планування діяльності системи БПД, яка пройшла у Києві 22-23 лютого. Важливі напрацювання стосувались пріоритетів, середньострокових перспектив розвитку та завдань на поточний рік.

KRK4

Під час засідання Керівної ради присутні обговорили пріоритети та завдання на 2018 рік, вдосконалення доступу до безоплатної правової допомоги, покращення якості її надання, посилення правової спроможності громад та правопросвітництво, а також підвищення ефективності роботи системи та оптимізація внутрішніх процесів.

KRK3

{module РЦ}