назад

Нові ідеї: у Житомирі обговорили реалізацію проекту «Я маю право!»

NY32 березня директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та директорами місцевих центрів обговорили перспективні напрямки співпраці в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!».

За словами Олександра Гербеди 2018 рік Указом Президента оголошений роком реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я маю право!”. – Важливо, щоб ми у своїй спільній роботі дотримувались системного підходу, аби підвищити рівень правової культури як окремих громадян, так і суспільства в цілому, – наголосив Олександр Гербеда.

NY2
Олександр Грабар запропонував виробити алгоритм спільних дій для активізації роботи у поточному році та обговорити нові важливі питання, які могли б стати темами для подальшої правопросвітницької роботи.
Свої пропозиції щодо взаємодії та координації роботи між двома установами з реалізації у поточному році правопросвітницького проекту «Я маю право!» висловили директори Бердичівського, Житомирського, Коростенського та Новоград-Волинського місцевих центрів – Андрій Архіпов, Олександр Коваль, Сергій Орлюк та Петро Пелюшок.
Учасники робочої зустрічі обговорили ті напрацювання, які є в рамках проекту «Я маю право!», розповіли про позитивний досвід співпраці та обговорили перспективні плани подальшої роботи.

{module РЦ}