назад

14316796 521225838068377 890035284602547938 n

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області відбулося засідання керівної ради під час якої директори центрів обговорили питання організації планово-фінансової роботи, управління бюджетними коштами, забезпечення ефективного та цільового використання бюджетних коштів у 2016 році.

Так, 9 вересня 2016 року відбулося засідання керівної ради за участі директора Регіонального центру Ірини Хондогій, заступника директора Світлани Бандури, начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Валентини Сімченко, директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Тернопільського – Юрія Гордєєва, Чортківського – Марії Гамбаль, в.о. директора Кременецького – Валентини Вербицької.

Обговорювалась додаткова потреба фінансування місцевих центрів та бюро правової допомоги для забезпечення належного їх функціонування.

Директори місцевих центрів подали на розгляд керівної ради відповідні розрахунки до помісячних планів асигнувань та обговорили результативне та цільове використання бюджетних коштів.

Про перший тиждень роботи бюро правової допомоги інформували та поділились досвідом керівники місцевих центрів, та надали свої пропозиції для покращення матеріально-технічного забезпечення.

Витяг з протоколу Керівної ради.