назад

13256100 484777948379833 5295094235791776962 n

Керівна рада провела засідання з метою підведення підсумків роботи та планування подальшої діяльності місцевих центрів у напрямку розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги громадян.

Так,  30 травня 2016 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося засідання керівної ради за участі заступника директора Світлани Бандури, директорів місцевих центрів – Тернопільського – Юрія Гордєєва, Чортківського – Марії Гамбаль, в.о. директора Кременецького – Валентини Вербицької та головного бухгалтера Оксани Оверко.

Під час засідання директори місцевих центрів доповіли про виконання доручення Міністерства Юстиції України від 29.04.2016 №6-32/14 щодо забезпечення приміщеннями та матеріально – технічною базою, які будуть взяті на баланс для створення бюро правової допомоги та про проведення роботи по кожному приміщенні, зокрема, в частині стану оформлення договорів оренди.

Також, директори місцевих центрів підвели підсумки щодо інформаційної кампанії у районах та містах обласного значення Тернопільської області, яка була проведена з метою інформування та залучення потенційних кандидатів.

Серед інших питань які обговорювали присутні – розробка методичних рекомендацій для органів місцевого самоврядування щодо надання безоплатної первинної правової допомоги.

На завершення засідання керівна рада розглянула питання щодо проведення тематичних інформаційних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності про права внутрішньо переміщених осіб, зокрема щодо права на безоплатну правову допомогу.