назад

Керівна рада розглянула проект кошторису на 2019 рік

image110 січня 2019 року в конференц-залі Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області під головуванням директорки Марини Єлисєєвої пройшла керівна рада директорів, у якій взяли участь начальниця відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Світлана Ребриста та керівники місцевих центрів – Марина Груша, Ірина Кеба, Руслан Поляков та Денис Милокостий.

image2Під час наради був розглянутий та узгоджений проект кошторису, помісячний план асигнувань, розрахунків до кошторису регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, штатних розписів регіонального та підпорядкованих місцевих центрів з надання БВПД.

image4Марина Єлисєєва нагадала, що регіональні центри з надання БВПД визначені розпорядниками коштів державного бюджету другого рівня. У зв´язку з цим Регіональним центром у межах адміністративно-територіальної одиниці сформовано власну мережу розпорядників коштів державного бюджету, які йому підпорядковані та отримують від нього бюджетні асигнування на забезпечення формування та функціонування системи БПД та оплату послуг адвокатів, які надають БВПД, та відшкодування їх витрат.

Присутні також проаналізували стан виконання кошторисів місцевих центрів за 2018 рік, розглянули питання матеріально-технічного забезпечення місцевих центрів  та наголосили на необхідності ефективного планування видатків і раціонального їх використання. 

Усі узгоджені пропозиції члени керівної ради запропонували надати до Координаційного центру з надання правової допомоги.