назад

В Подільську відбулась робоча зустріч задля правового захисту військовослужбовців

pogr pod 1З метою налагодження взаємодії та координації зусиль щодо здійснення заходів у 2019 році задля забезпечення захисту прав вiйськовослужбовцiв Подільського прикордонного загону, членiв їх сiмей, 10 січня 2019 року відбулась робоча зустріч директора Подільського місцевого центру Сергія Мерзлякова з начальником відділу персоналу Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Станіславом Дударєвим.

Під час зустрічі обговорювалися питання організації та проведення робочих зустрічей, круглих столів та спiльних інформаційних заходiв — лекцій, семінарів, спрямованих на пiдвищення рiвня правової поiнформованостi вiйськовослужбовцiв Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Досягнули домовленостей щодо організацiї та забезпечення роботи дистанцiйних пунктiв доступу до безоплатної правової допомоги у примiщеннях Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Під час проведення семінарів для військовослужбовців будуть розповсюджуватись iнформацiйні матерiали (плакати, буклети) шодо прав та соцiальних гарантiй вiйськовослужбовцiв.

В результаті зустрічі узгодили план спільних дій на 2019 рік згідно підписаного Меморандуму про наміри щодо співробітництва.

pogr pod 1

У приміщенні Подільського прикордонного загону розміщено плакат з контактною інформацією Подільського місцевого центру та бюро правової допомоги.

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а. Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.