назад

Керівники Головного територіального управління юстиції та Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області А. Гайда та М. Євчук провели особистий прийом громадян в Болехівському бюро

Світлина від Юстиції Прикарпатті.12 квітня 2017 року в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Гайда А.І. спільно з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Євчуком М.М. провели консультування громадян в Болехівському бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На консультуванні громадянам надано роз’яснення чинного законодавства з питань отримання біометричних паспортів неповнолітніми особами для виїзду закордон, встановлення статусу дитини-сироти та порядок отримання ними житла, граничного розміру відрахувань з пенсії по інвалідності за декількома виконавчими документами, про запровадження пілотного проекту «Шлюб за добу», який стартував в м. Івано-Франківську, перелік платних послуг, які можуть надаватися відділами державної реєстрації актів цивільного стану. Варто зазначити, що на виїзному прийомі керівництва взяли участь керуючий справами Болехівського міськвиконкому Іван Ганчар та начальник Болехівського бюро правової допомоги Мар’яна Гошовська.

Виконання заявлених відвідувачами питань посадовці взяли на особистий контроль. 

 

Нагадуємо, що Болехівське бюро правової допомоги працює за адресою:

м. Болехів, вул. Д. Галицького, 47

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)