назад

Керівництво Регіонального центру консультувало мешканців Коломийщини

З метою ознайомлення із особливостями роботи працівників системи безоплатної правової допомоги та надання їм методично-практичної роботи 23 серпня заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук провів робочу зустріч та консультування в Коломийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

2

Володимир Ковальчук перевірив як забезпечується працівниками Коломийського місцевого центру з надання БВПД доступ громадян до реєстрів Міністерства юстиції України, а також обговорив питання надання безоплатної вторинної правової допомоги та проблеми, які при цьому виникають.

3

Заступник директора Регіонального центру поінформував про важливість проведення в межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» тематичних уроків у закладах загальної середньої освіти в період з 2 по 6 вересня, де в інтерактивній формі необхідно повідомити учнів про гарантовані права, шляхи їх реалізації та захисту.

4

На зустрічі з громадянам Володимир Ковальчук разом з директором Коломийського місцевого центру з надання БВПД Василем Дутчаком надали роз’яснення чинного законодавства щодо земельних та майнових питань, порядку отримання спадщини за законом.

У межах робочої зустрічі заступник директора Регіонального центру також відвідав Коломийську новоутворену міську об’єднану територіальну громаду. Він поспілкувався з місцевими посадовими особами громади, до якої ввійшли навколишні села.

5

За активну участь в розбудові системи безоплатної правової допомоги, сумлінне ставлення до своїх службових обов’язків, з нагоди 4-ї річниці утворення місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Ковальчук вручив Подяку Координаційного центру з надання правової допомоги Мар’яні Федорак, заступниці начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Коломийського місцевого центру з надання БВПД, яка працює з початку утворення системи БПД на Коломийщині.

Бажаємо Мар’яні Михайлівні подальшої плідної роботи та професійних успіхів у системі безоплатної правової допомоги в Україні!

6