назад

Клієнтці Лубенського місцевого центру з надання БВПД допомогли зняти арешт з квартири

unnamed 1

До Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась громадянка Т. Вона розповіла, що в кінці вересня 2017 року, під час спілкування із своїм колишнім чоловіком дізналась, що її квартира знаходиться під арештом. Як слідувало із Інформаційної довідки з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна арешт був накладений на підставі постанови про відкриття виконавчого провадження. Підставою для відкриття провадження стала Ухвала Лубенського міськрайонного суду.

З метою забезпечення позову гр. Т. до її колишнього чоловіка про виселення, вселення, відшкодування моральної шкоди на квартиру було накладено арешт. На момент видачі Ухвали квартира була власністю колишнього чоловіка і являлась предметом спору по цивільній справі. Спір стосувався визнання майна спільним сумісним майном подружжя. Після закінчення судів арешт на квартиру не було знято.

Призначений представник працівник центру склав заяву про скасування заходів забезпечення позову — зняття арешту з майна. Ухвалою Лубенського міськрайонного суду прийнято позитивне рішення — прохання заявника задоволено, арешт з квартири знято.  

Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого порушеного, невизнаного чи оспорюваного права просимо звертатись до Лубенського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду), тел.: (05361) 77-479, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61, Skype: lubnybpd