назад

Команда БВПД Львівщини у Славському планувала роботу на 2018-й рік

Slavsk 1Упродовж 9 – 11 грудня 2017 року представники Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівщини з метою проведення оперативного планування роботи Центрів на 2018 рік провели виїзну робочу зустріч у смт. Славське на Сколівщині.

Представниками від Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області були – заступник директора Віра Іськович та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот.

Місцеві центри на цій зустрічі представили: директор Першого львівського МЦ Юлія Грушицька, директор Другого львівського МЦ Уляна Стефак, директор Стрийського МЦ Марія Николаїшин, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Буського МЦ Іван Закала, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Самбірського МЦ Романія Хула та головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Самбірського МЦ Олена Кімак.

За словами Віри Іськович, якісне планування є підгрунтям злагодженої роботи системи. Робота у вихідні дні, коли немає потреби відволікатись на щоденні справи, дозволила максимально зосередитись на найліпших практиках та досягненнях кожного із місцевих центрів, узагальнити багатющий досвід та напрацювання по кожному з напрямків роботи та отримати якісний план надання БВПД у регіоні на 2018 рік.

Slavsk 2

Орест Шот поділився позитивним враженням від поїздки: ентузіазм команди та атмосфера засніженого Славського надихнула учасників планування на системну роботу, обговорення підсумки діяльності кожного Центру та окреслення основних напрямків діяльності у прийдешньому році.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).