назад

Команда Сарненського МЦ долучилися до “Дивописанки”

1

Ще раз поринути у Великодню атмосферу та дізнатися про те, як захистити свої права мали можливість гості і жителі міста під час загальноміського Великоднього свята “Дивописанка”.


Команда Сарненського МЦ під керівництвом директора Юлії Міхнової ретельно готувалась аби також долучилася до креативного загальноміського заходу. Адже працівники центру в такій неформальній атмосфері за невимушеним спілкуванням на свіжому повітрі, проводили правопросвітницьку акцію.

 2

Фахівці центру з гостями загальноміського свята “Дивописанка” спілкувались на різні теми. Зокрема розповідали громадянам про те як і де можна отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу. Окремо наголошували і на тому, хто ж саме має право на БВПД. Таких категорій громадян чимало. Це і учасники бойових дій, матері-героїні, інваліди, особи середньомісячний дохід яких не перевищує два прожиткових мінімуми та інші.

 3

Найменші ж жителі міста отримали від юристів Сарненського МЦ Паспорти прав дитини та дізналися про те, де закріплені їх права та як можна їх захистити.