назад

Команда Сарненського МЦ долучилися до “Коляди 2020”

Ще раз поринути в  атмосферу Новорічних та Різдвяних свят, заразом і дізнатися про те, як захистити свої права мали можливість гості і жителі міста Сарни під час різдвяного фестивалю  “Коляда 2020”. Адже команда Сарненського МЦ також долучилася до креативного заходу та активно інформувала громадян про те як і де можна отримати безоплатну правову допомогу.

На завершення Новорічно-Різдвяних свят у Сарнах пройшло традиційне масштабне та грандіозне дійство під назвою «Коляда 2020». Радували гостей свята творчі колективи, хори та ансамблі з різних куточків нашого краю Різдвяними віншуваннями, автентичним виконанням відомих українських колядок і щедрівок. Усю щирість та  красу та українських Різдвяних традицій учасники фестивалю демонстрували співаючи щедрівки та  колядки.

Звісно, не могли оминути увагою такий масштабний  захід і фахівці Сарненського місцевого центру з надання БВПД, адже це – чудова можливість поєднати приємне з корисним, а саме весело провести час та ближче познайомити громадян з системою безоплатної правової допомоги, її роботою та можливостями.

Фахівці місцевого центру  розповідали гостям свята про те, що право на безоплатну правову допомогу — це гарантована Конституцією України можливість отримати безоплатну первинну, а для певних категорій громадян  ще й вторинну правову допомогу .

Гості фестивалю взяли участь у різноманітних вікторинах на правову тематику. Бажаючі також отримали інформацію щодо порядку та процедури звернення для отримання правової допомоги.

Найменші ж жителі міста отримали від юристів Сарненського МЦ Паспорти прав дитини та дізналися про їх права та як можна їх захистити. Грандіозним завершенням свята стало спільне виконання усіма присутніми на фестивалі  колядки “Нова радість стала”.