назад

Конотопський місцевий центр та школа № 11 домовилися про спільні заходи з правопросвітництва

KoM 171002 0228 вересня директори Конотопського місцевого центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха та директор Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 Тетяна Кашуба підписали Меморандум про співпрацю. Його метою є реалізація спільних заходів з питань підвищення рівня правової просвіти та обізнаності щодо функціонування системи безоплатної первинної

та вторинної правової  допомоги. Керівники обговорили напрямки роботи з питань підвищення рівня правової освіти учнів, батьків, вчителів та питання взаємної популяризації роботи закладів.

Тетяна Кашуба зазначила, що спільна правопросвітницька робота дасть змогу підвищити рівень правових знань учасників навчально-виховного процесу та вчасно реагувати на порушення прав громадян.

KoM 171002 01

Заступник директора з виховної роботи школи Марина Білоножко та начальник відділу правопросвітництва Валентина Волік домовилися про визначення контактних осіб від закладів з питань реалізації завдань Меморандуму, узгодили план та параметри спільних правопросвітницьких заходів на 4 квартал 2017 року.

KoM 171002 02

Цей напрямок роботи  реалізується в рамках Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Довідково:

Адреса центру:

41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липоводолинський та Недригайлівський райони Сумської області.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103.