назад

Аграрії Татарбунарського, Саратського та Арцизького районів отримали правові консультації від представників мобільної групи

artzis mob tochka dostupu 229 вересня 2017 року мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги відвідала м. Татарбунари. Аби отримати відповіді на хвилюючі питання, у приміщенні Татарбунарської районної адміністрації зібрались майже 20 представників аграрного сектору Татарбунарського, Саратського та Арцизького районів Одеської області.

Прийом було проведено спільно з директором Арцизького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Соколовою, яка нагадала адреси та номери телефонів місцевих центрів та бюро правової допомоги, куди можна звертатись за юридичними консультаціями, які надаються громадянам безкоштовно.

Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Віктор Івановський повідомив присутнім про заснування та роботу Антирейдерського штабу, і нагадав номери телефонів, куди обов’язково треба звертатись при виникненні випадків рейдерського захоплення земельних паїв.

Аграрії та власники паїв можуть звернутись до оперативного штабу за телефонами (048) 779-40-91 та (048) 779-40-61 (цілодобово), або зателефонувати на гарячу лінію Національної поліції України 102. Також можна звертатись на гарячу лінію Головного територіального управління юстиції в Одеській області за телефоном (048) 705-18-21 (09:00 – 18:00). 

Представники мобільної групи звернули увагу присутніх на запобігання подвійної реєстрації договорів оренди земельних ділянок, порядок розгляду скарг на рішення, дії, бездіяльність  державних реєстраторів Комісією з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.

artzis mob tochka dostupu 1

artzis mob tochka dostupu 2

artzis mob tochka dostupu 3

До Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою: м. Арциз, вул. Будівельників, 15-Б. Телефон: (04845) 3- 14- 34.