назад

Навчання фахівців системи БПД з питань державної реєстрації громадських формувань

129.09.2017 року у приміщенні Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Херсонській області проводилося навчання працівників регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з питань державної реєстрації громадських формувань.

У навчальному заході взяли участь фахівець відділу Регіонального центру Дацюк М.О.; в.о. директора Голопристанського місцевого центру Кеба І.М.; начальник відділу Бериславського місцевого центру Шиліна Т.О.; головні спеціалісти Каховського місцевого центру Лозко Г.О. та Щербаков В.М., а також  начальник відділу Херсонського місцевого центру Колегоренко К.А..

2

Під час навчання працівникам регіонального та місцевих центрів було роз’яснено вимоги до змісту пакетів документів, які подаються для реєстрації, а також обговорено дотримання вимог державної реєстрації особами, які реєструють громадські формування або вносять зміни до установчих документів. Для кращого засвоєння інформації наводилось чимало прикладів з практики.

Окремо було обговорено ряд питань, які стосуються прийому заяв про реєстрацію, а також прийняття рішення за результатом їхнього розгляду.