назад

Консультант Уряду Данії ознайомився з діяльністю системи БПД Рівненщини

1

Вчора, 29 червня, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області з робочим візитом відвідали консультант Уряду Данії Джуліан Бретт та радник з правових питань Проекту «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні, який впроваджується Радою Європи та фінансується Урядом Данії, Ольга Дубінська.

Проект є частиною тривалих зусиль Ради Європи, спрямованих на підтримку виконання Україною своїх зобов’язань як країни-учасниці Організації. 

Під час зустрічі в.о. директора Регіонального центру Сергій Іллюк розповів гостям про систему безоплатної правової допомоги, яка працює в Україні, та, зокрема, про діяльність Регіонального та місцевого центрів Рівненщини.

2

Окрім того, Джуліан Бретт ознайомився з робочим процесом місцевого та Регіонального центрів, адже він був присутній на прийомі громадян, який проводиться у відділі правової інформації та консультацій.

gol

Насамкінець зустрічі відбулося спільне обговорення результатів діяльності системи безоплатної правової допомоги Рівненщини з участю працівників Регіонального та місцевого центрів.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).