назад

Консультування громадян на базі мобільних консультаційних пунктів безоплатної правової допомоги

03.07.3017 - mob 114 червня у Житомирському військовому шпиталі черговий раз працював мобільний консультаційний пункт безоплатної правової допомоги для учасників АТО та членів їх сімей. Консультації надавали в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль та начальник відділу представництва Яна Вельган.

Під час консультування до фахівців центру правової допомоги зверталися з питань трудового законодавства, а саме умови розірвання контракту на проходження військової служби.

Наступний виїзний прийом до військовослужбовців запланований на 12 липня з 10.00 до 13.00 за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 22, приміщення клубу Житомирського військового шпиталю.

Фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують здійснювати виїзні прийоми у населених пунктах Житомирського району. Так, 15 червня в.о. директора центру Олександр Коваль та начальник відділу представництва Яна Вельган провели виїзний прийом громадян у Оліївській сільській раді Житомирського району.

03.07.3017 - mob 2
03.07.3017 - mob 3

У ході проведення виїзного прийому мешканці села отримали юридичні консультації з різноманітних правових питань, зокрема спадкового права, сімейних спорів та землевпорядкування.

Окрім цього, Олександр Коваль зустрівся з керівництвом сільської ради та обговорив питання подальшої співпраці. В ході розмови керівництву сільської ради детально роз’яснили умови звернення до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У березні 2017 року розпочав роботу мобільний консультаційний пункт безоплатної правової допомоги у Житомирському міському центрі зайнятості за адресою вул. Чуднівська, 110, де кожного останнього вівторка місяця з 09:00 до 12:00 фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультують громадян.

27 червня черговий раз здійснили консультування громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Консультації надавали начальник відділу представництва Яна Вельган та інтегратор Житомирського місцевого центру Вікторія Тогунова. Більшість питань стосувалось трудового та сімейного законодавства. Варто зауважити, що наступного разу мобільний консультаційний пункт працюватиме 25 липня.

03.07.3017 - mob 4
03.07.3017 - mob 5