назад

Консультування громадян у Попільнянському та Андрушівському бюро правової допомоги

15.06.2017 - priom 315 червня в. о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Наталія Радушинська та начальник Головного територіального управління юстиції в Житомирській області Олександр Грабар провели спільний прийом громадян у Попільнянському та Андрушівському бюро правової допомоги.

На прийом за правовою допомогою зверталися містяни та селяни з усіх куточків Андрушівського та Попільнянського районів. Їх проблеми стосувалися земельних та сімейних правовідносин, розпаювання земель комунальної власності, поділ спільної сумісної власності, встановлення інвалідності від нещасного випадку на виробництві, порядок перерахування пенсії, спадкування за законом, строки подання заяви про прийняття спадщини, надання земельної ділянки учасникам АТО. Наталія Радушинська та Олександр Грабар надали кваліфіковані консультації та ґрунтовні роз’яснення.

15.06.2017 - priom 1
15.06.2017 - priom 2

Під час прийому увагу громадян акцентували на можливості в подальшому звертатися за безоплатною первинною та вторинною правовою допомогою до працівників бюро правової допомоги. У випадку, якщо ви не можете самостійно дістатися до бюро, то кваліфіковану консультацію можете отримати на дому.

Наталія Радушинська застерегла громадян нічого не підписувати без адвоката і у випадку затримання правоохоронними органами телефонувати на гарячу лінію 0-800-213-103.

«Протягом години з моменту реєстрації повідомлення про затримання, адвокат від держави прибуде на місце затримання особи для захисту від обвинувачення. Для особи така правова допомога є безоплатною. Адвокати здійснюють цілодобове чергування відповідно до графіку. Тому в будь-яку пору доби вони завжди виїжджають до затриманих для надання правової допомоги», – наголосила в. о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області.

До відома, це не перший і далеко не останній візит очільників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Житомирській області до бюро правової допомоги з метою проведення прийому громадян. Тож,  слідкуйте за нашими новинами та анонсами, і дізнайтеся, коли черговий прийом буде проходити у вашому місті на базі бюро правової допомоги.

15.06.2017 - priom 4

Довідково:
Андрушівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Андрушівка, пл. Т. Г. Шевченка, 1, тел.:(04136) 2-10-77.
Попільнянське бюро правової допомоги знаходиться за адрсеою: смт. Попільня, вул. Горького. 6А, тел.:(04137) 2-51-04.