назад

Консультування громадян Верховинського району

105 жовтня 2016 року, в рамках проведення Тижня права до Дня юриста України, на базі Верховинського бюро правової допомоги та на базі комунальної установи «Центр з надання безоплатної первинної правової допомоги» в селі Верхній Ясенів Верховинського району проведено консультування громадян з правових питань.

Правову допомогу надавали: начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції в області Цуркан В.М., в.о. заступника начальника управління – начальника відділу систематизації законодавства, правової робота та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції в області Шумська К.І. та заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області Ковальчук В.Д.

Громадян цікавили питання щодо: трудового законодавства; оформлення догляду за особою, яка досягла 80-ти річного віку; використання прибудинкової території; відповідальності за нанесення особі побоїв.


{gallery}pictures/2016.10.07_консультування{/gallery}