назад

Консультування мешканців у Городоцькому бюро правової допомоги

2 Centr monitoryng14 листопада 2017 року начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Орест Шот та директор Другого львівського місцевого центру Уляна Стефак відвідали м. Городок для проведення консультацій мешканців Львівщини у Городоцькому бюро правової допомоги.

Під час заходу Орест Шот надав консультацію учасникові АТО з питання оформлення «Соціальної картки учасника АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!», а керівник Городоцького бюро правової допомоги Наталя Гапка допомогла здійснити електронну реєстрацію заяви учасникові АТО, який впродовж місяця у цьому ж бюро зможе її отримати, без необхідності поїздки до громадської спiлки «Всеукраїнське об’єднання учасникiв АТО «УКРАЇНЦI – РАЗОМ!», що знаходиться у Львові.

Зазначена послуга стала можливою після підписання минулого року Координаційним центром з надання правової допомоги та Всеукраїнським об’єднанням учасникiв АТО «УКРАЇНЦI – РАЗОМ» Меморандуму про співпрацю, в якому домовились про об’єднання зусиль сторін, спрямованих на забезпечення прав та соціальних гарантій цих вразливих груп.

З метою реалізації положень Меморандуму між Регіональним центром та обласним осередком громадської спiлки «Всеукраїнське об’єднання учасникiв АТО «УКРАЇНЦI – РАЗОМ!» досягнуто домовленостей про співпрацю структур безоплатної правової допомоги на Львівщині (30 пунктів) щодо поширення учасникам АТО вже виготовлених соціальних карток, а також надання допомоги у проведенні реєстрації заяв для їх виготовлення.

Окрім консультування Уляна Стефак провела обговорення результатів роботи бюро, статистичних показників, звернула увагу на якість надання послуг та необхідність проведення ефективних заходів щодо інформування мешканців Городоччини з питань надання безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у
Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).