назад
16.06.17

Консультування в режимі он-лайн

В рамках співпраці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Золотоніської централізованої бібліотечної системи запроваджено проект дистанційного консультування населення в режимі он-лайн (Sкуре-зв’язок) за допомогою сільських бібліотек.

15 червня 2017 року, згідно квартального плану заходів, відбулося чергове Sкуре -консультування громадян фахівцями Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) – Владиславом Круть та Тетяною Жалобною. Цього разу правова допомога в режимі он-лайн за допомогою Новодмитрівської сільської бібліотеки надавалася жителям територіальної громади села Нова Дмитрівка Золотоніського району.

За юридичною допомогою звернулося четверо осіб. Проблеми, з якими вони зіткнулися, стосувалися спадкового, земельного, бюджетного права та порядку отримання безоплатної правової допомоги.
Дистанційне консультування в режимі он-лайн за допомогою бібліотек це додаткова можливість для громадян у віддалених населених пунктах отримати юридичну консультацію або відповідь на проблемне питання правового змісту та доступ до безоплатної вторинної правової допомоги.