назад

Захисти магістерських та бакалаврських робіт випускників юридичного факультету в Університеті права ім. Короля Данила Галицького

1Протягом цього тижня, з 12.06 по 16.06.2017р., в Університеті права ім. Короля Данила Галицького відбувались захисти магістерських та бакалаврських робіт випускників юридичного факультету цього навчального закладу. В роботі екзаменаційної комісії (ЕК) брав участь заступник директора РЦ з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук.

 

 

2

Після закінчення роботи ЕК та офіційного оголошення результатів підсумкового захисту він закликав студентів-випускників ВУЗу, бути активними в дільності громадських правозахисних організацій, брати участь в майбутніх конкурсних відборах на працевлаштування в системі безоплатної правової допомоги та органів юстиції Прикарпаття. Варто зазначити, що між РЦ з надання БВПД в області та Університетом права ім. Короля Данила Галицького існує традиція належної співпраці та взаємодії щодо поведення правопросвітницьких заходів, семінарських занять, круглих столів, дискусій, організації

 виробничої та переддипломної практики для студентів цього навчального закладу в Регіональному та місцевих центрах БВПД області.

1

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)