назад

Консультування жителів сільської місцевості

2016 10 21Ch 218 жовтня 2016 року заступник начальника відділу “Новоселицьке Бюро правової допомоги” Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Паскар та начальник управління Пенсійного фонду України в Новоселицькому районі Анатолій Процюк забезпечили роботу виїзного соціального офісу на базі сільських рад сіл Жилівка, Форосна та Щербинці Новоселицького району.


2016 10 21Ch 1Робота соціального офісу була спрямована на надання правової інформації та консультацій щодо врегулювання актуальних та проблемних питань мешканців вищезазначених сіл. Водночас, з метою підвищення правової обізнаності жителів сільської місцевості фахівці провели інформування про нові можливості, що надає система безоплатної правової допомоги громадянам. Зокрема, заявників поінформовано про нову можливість отримання правової інформації та консультацій від спеціалістів Новоселицького бюро правової допомоги в режимі онлайн.

Скористатися такою послугою можна шляхом встановлення скайп-зв’язку. Для цього необхідно встановити на власному комп’ютері систему інтернет-спілкування «Скайп», внести до списку контактів електронне ім’я відділу «Новоселицьке бюро правової допомоги» або логін бюро «novoselytske@legalaid.cv.ua» та вийти на відeозв’язок.

З цією ж метою, 20 жовтня 2016 року, заступник начальника відділу «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Євген Кондель організував роботу виїзного консультаційного пункту на базі сільських рад сіл Молниця та Лунка Герцаївського району. Також до прийому громадян долучилися секретарі Молницької та Лунківецької сільських рад.

За результатами проведеного прийому мешканці згаданих сіл отримали відповіді щодо правових можливостей врегулювати проблемні питання соціального забезпечення, земельного, спадкового та трудового права, а також були поінформовані про послугу отримання правового консультування в онлайн-режимі (логін бюро для встановлення відеозв’язку – «hertsaivske@legalaid.cv.ua») .

Довідково! Відділ «Новоселицьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Новоселиця, вул. Клубна, 3, контактний телефон: (0 3733) 5- 07-20.

Відділ «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Герца, вул. Шикули, 4, контактний телефон: (0 3740) 2-10-46.