назад

Коростенський місцевий центр визнано найкращою ініціативою допомоги ветеранам АТО

22.03.2017 - best 320 березня у Києві відбулося нагородження найкращої ініціативи допомоги ветеранам АТО. За версією проекту «Без броні» ГО «Студена» серед майже 300 перевірених ініціатив найкращою та найкориснішою визнано Коростенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Була ідея зібрати на одному сайті всі ініціативи в Україні, які надають безкоштовну допомогу демобілізованим бійцям АТО. Ми хотіли зібрати на одному сайті такі ініціативи, де боєць, звернувшись, точно зміг би отримати цю допомогу. І тому впродовж півроку 5 аналітиків, які відповідали кожен за свій регіон, шукали по всіх можливих джерелах. Таким чином, за перші півроку вдалося зібрали близька 536 організацій, які надавали допомогу», – відмітила під час прес-конференції координаторка проекту «Без броні» Анастасія Мельниченко.

22.03.2017 - best 1


За словами Анастасії Мельниченко, після цього проекти перевіряли та створили рейтинг. Найбільшу кількість балів за результатами цієї оцінки набрав Коростенській місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Коростень, вул. Сосновського, 28-г, тел.: (04142) 5-09-45,49.

Інтегратор Коростенського місцевого центру Оксана Сергієнко висловила слова вдячності ГО «Студена» та проекту «Без броні» за створення єдиної бази ініціатив допомоги військовослужбовцям АТО.

«Це важливий всеукраїнський проект, спрямований на психосоціальну допомогу військовослужбовцям після АТО, а також надання їм кваліфікованої юридичної та психологічної інформаційної підтримки. Ми раді долучитися до цього проекту та бути найкращими серед тих, що надає допомогу ветеранам АТО», – зауважила інтегратор Коростенського місцевого центру.

22.03.2017 - best 2

Як додала Анастасія Мельниченко, її приємно здивувало, що у топ-10 рейтингу була лише одна організація з Києва. За її словами, це свідчить про величезну активність українських регіонів активно допомагати постраждалим внаслідок конфлікту українцям.

Всього на сайті «Без броні» зібрано понад 800 організацій з майже 200 населених пунктів країни.