назад

«Круглий стіл» для людей з інвалідністю в Овруцькому центрі зайнятості

07.12.2016 - zentr zajnjatosti2 грудня в Овруцькому центрі зайнятості відбувся круглий стіл для людей з інвалідністю за участю фахівця з профорієнтації Тетяни Коркушко та начальника Овруцького бюро правової допомоги Ольги Гаращук.

На початку заходу фахівець з профорієнтації Тетяна Коркушко ознайомила присутніх із гарантіями соціального захисту осіб із інвалідністю, можливостями проходження професійної реабілітації та підприємствами, які мають робочі місця для інвалідів.

Також учасникам семінару продемонстрували відеоролики про можливості перенавчання осіб із інвалідністю за рахунок служби зайнятості з метою працевлаштування.

Начальник Овруцького бюро ознайомила присутніх із основними завданнями бюро правової допомоги, роз`яснила хто має право на адвоката від держави, як проводиться прийом громадян та як призначається адвокат. Ольга Гаращук наполегливо радила звертатися за юридичними консультація до бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою вул. Героїв Майдану, 1/21.

«А у випадку, коли ви не можете самостійно дістатися до бюро – телефонуйте (04148) 4-51-55 і працівники бюро проконсультують Вас на дому», – наголосила начальник Овруцького бюро правової допомоги.