назад
12.11.14

Круглий стіл “Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги”


IMG 1375
20 листопада 2014 року у Києві, у приміщенні прес – центру ЛІГА Бізнес Інформ вул. Тимофія Шамрила, 23 о 10 год. 00 хв. відбувся  круглий стіл «Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги»

Круглий стіл організовано Координаційним центром у співпраці із Київським міським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Міжнародним фондом «Відродження», Американською асоціацією юристів Ініціатива з верховенства права та Українською фундацією правової допомоги.

Під час зустрічі було обговорено розвиток системи безоплатної правової допомоги у зв’язку із останніми законодавчими змінами; презентовано стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі – досвід та подальше їх впровадження у м. Києві; обговорено взаємодію між основними суб’єктами у сфері правосуддя з метою забезпечення якісної правової допомоги усім, хто її потребує; проблемні питання взаємодії центру БВПД та правоохоронних органів, надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим, що перебувають в місцях позбавлення волі. Менеджер з якості Олена Шаповал ознайомила учасників круглого столу із стандартами  якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у  кримінальному процесі, місією менеджерів із забезпечення якості  надання БВПД, основними напрями роботи менеджерів з якості у  2014 році та ін.

У заході прийняли участь: представники Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Київського слідчого ізолятора Пенітенціарної служби в м. Києві та Київській області, Слідчого управління Головного управління МВС України в м. Києві, представники Управління з питань дотримання процесуального законодавства Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини та  Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму, Координаційного центру з надання правової допомоги, Київського міського центру, адвокати м. Києва, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.     


Фото з круглого столу:


Фото 1

Фото 2   

Фото 3   

Фото 4   

Фото 5   

Фото 6   

Фото 7