назад
11.03.16

Круглий стіл у Києво-Святошинському центрі

10 березня 2016 року у Києво-Святошинському центрі соціально-психологічної реабілітації населення (далі – ЦСПР) у м. Боярка проведено круглий стіл на тему: «Взаємодія державних та громадських установ в сфері допомоги дітям з особливими потребами».

У ході заходу обговорено питання щодо виявлення потреб та ресурсів громади Києво-Святошинського району у створенні умов для забезпечення функціонування сімей, де є діти з інвалідністю, особливостей надання психологічної та юридичної допомоги на території громад, проблеми інклюзивного навчання дітей – ВПО з особливими потребами у ДНЗ та ЗОШ.

В обговоренні приймали участь заступник голови Києво-Святошинської районної ради Владислав Данченко, директор ЦСПР Ангеліна Лахтадир, директор Оксана Мельниченко та спеціалісти центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді Києво-Святошинського районну, заступник начальника відділу організації БВПД та роботи з адвокатами Вишневського МЦ Аліна Чубатенко, представники управління освіти та науки, члени громадських організацій та члени сімей де є діти з особливими потребами.

Між Вишневським МЦ та Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення підписано Меморандум про співпрацю та заплановано спільні заходи.