назад

Круглий стіл з фахівцями Коломийського місцевого центру

1

24 квітня 2018 року начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк провела зустріч з фахівцями Коломийського місцевого центру з надання БВПД щодо проблемних питань в наданні правової допомоги.

На зустрічі були присутні начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб᾽єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вікторія Смерек, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Ольга Гальчук та заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Мар᾽яна Федорак Коломийського місцевого центру з надання БВПД.

З фахівцями системи безоплатної правої допомоги обговорювалися проблемні питання, які виникають при наданні правової допомоги вразливим групам клієнтів, а саме, вміння ефективно комунікувати, управління емоціями та стресом.

2

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк зазначила, що основним завданням є забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення. «Необхідно зосередити увагу на наданні якісних правових консультацій та підвищити рівень правової культури і правової свідомості шляхом проведення виїзних консультацій», ̶ наголосила вона.

Мирослава Аннюк поділилася досвідом роботи в рамках загальнонаціонального правопросвітницього проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

3


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)