назад

Круглий стіл з питань підвищення кваліфікації адвокатів та організації обміну досвідом між ними у Дніпродзержинську.

Dndz zustrichУ приміщенні Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 29 лютого був проведений круглий стіл з питань підвищення кваліфікації адвокатів та організації обміну досвідом між ними за участю представника регіонального центру, та спеціалістів місцевого центру.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Антон Донецький розповів які саме стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних справах необхідно дотримуватися адвокатам.

Спеціалісти центру, а саме: начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Клінчева, та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вікторія Злочевська детально роз’яснили присутнім щодо порядку підготовки та здачі актів надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Окремо обговорювалась специфіка роботи з проблемними клієнтами центру, шляхи розв’язання тих чи інших ситуацій.

Результатом даної зустрічі стала домовленість про проведення в подальшому таких зустрічей та необхідності обміну досвідом між адвокатами, що працюють в системі безоплатної вторинної правової допомоги.

Dndz zustrich1

Dndz zustrich4

Dndz zustrich3