назад

Круглий стіл зібрав юридичну спільноту Чутівщини

11102018 chutivska CRB 1 1

 11 жовтня 2018 року в Чутівській центральній районній бібліотеці фахівцями Чутівського бюро правової допомоги в рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та на виконання плану заходів, присвячених Всеукраїнському тижню правових знань, за участі юристів органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій Чутівського району було проведено круглий стіл на тему: «Права людини. Актуальні питання чинного законодавства».

В ході проведення заходу на порядку денному розглядалися питання актуальності проекту Трудового кодексу України, правові основи призначення субсидій на оплату ЖКП у 2018 році. Крім того, учасники обговорили порядку виїзду дитини за кордон в поточному році, а також на проблемних питаннях реєстрації права власності на нерухоме майно.

«Дуже приємно бачити плідну співпрацю юристів органів державної влади та органів місцевого самоврядування Чутівського району. Обмін досвідом сприятиме узагальненню важливої юридичної практики та врегулюванню актуальних питань правового характеру», – повідомив заступник начальника Чутівського бюро правової допомоги Анатолій Турчин.11102018 chutivska CRB 1

     Також учасники заходу говорили про деякі проекти змін в соціальному законодавстві України. Крім того, юристи обговорювали питання врегулювання окремих правових проблем у судовому порядку.

Нагадуємо, що Чутівське бюро правової допомоги розташовується за адресою: смт Чутове, вул. Набережна,15.

Інформацію про адресу найближчого місцевого центру чи  бюро правової допомоги можна отримати за єдиним телефонним номером  системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України, цілодобово).