назад
14.09.16

Куди звертатися, щоб захистити порушені права?

Волочиськ     Інформування мешканців територіальних громад про можливість отримати правові послуги, спрямовані на реалізацію та захист прав і свобод людини, одне із завдань центрів з надання безоплатної  вторинної правової допомоги, адже громадяни повинні не тільки добре знати свої права, але й розуміти, куди слід звертатися, щоб їх захистити.

     13 вересня працівники Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та його відокремлених підрозділів — Городоцького, Летичівського, Ярмолинецького, Волочиського, Деражнянського і Віньковецького бюро правової допомоги —вийшли на вулиці своїх населених пунктів, щоб розповісти перехожим про новостворені бюро правової допомоги та можливість отримати безоплатну правову допомогу у місцевому центрі та бюро.

     Громадянам, зокрема, пояснювали, який порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги; які правові послуги надають у місцевому центрі та бюро правової допомоги; які категорії громадян мають право на послуги адвоката за державний кошт. Говорили і про нові функції місцевих центрів у сфері реєстрації громадських формувань та можливість скористатися онлайн-сервісами Міністерства юстиції України у бюро.

{gallery}img/novyny/2016/09_Veresen/14_01{/gallery}