назад

Легальна робота – гідне майбутнє

OkM 2017 08 16 center z 2У рамках укладеного Меморандуму про співпрацю в Лебединському міськрайонному центрі зайнятості начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов провів інформаційний семінар для безробітних на тему «Легальна зайнятість».

Основними питаннями, що обговорювалися були: укладання договорів, цивільно-правових угод, контрактів, переваги легальної зайнятості.

Сергій Іванов згадав про пенсійну реформу, розповів про умови виходу на пенсію для чоловіків та жінок за віком, необхідну кількість років накопиченого страхового стажу для отримання пенсійних виплат: «Отримання пенсії напряму залежить від легальної роботи людини. Відтепер, коли збільшено вимоги щодо терміну страхового стажу при виході на пенсію, кожен відпрацьований людиною період є для неї особливо цінний».

OkM 2017 08 16 center z 3

Учасники семінару отримали консультації з таких питань як: право на охорону праці, порядок та умови переведення та /або переміщення тощо.

Кожному було роздано інформаційні буклети з контактною інформацією Лебединського бюро правової допомоги: пл. Свободи, 29; т. (05446) 4-22-23.