назад

Лекційне заняття для працівників відділів та відділень ГУНП в Івано-Франківській області

Світлина від Управління забезпечення прав людини Національної поліції України - УЗПЛ.22.09.2017 в приміщенні ГУНП в Івано-Франківській області головним спеціалістом відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності УЗПЛ НПУ Овсепян К.А. було організовано та проведено лекційне заняття для працівників відділів та відділень ГУНП в Івано-Франківській області, а саме: для працівників карного розшуку, слідчих та сектору реагування патрульної поліції. Лекційне заняття було проведено на тему: «Недопущення випадків катування та жорстокого поводження з людьми в діяльності органів та підрозділів внутрішніх справ України.

На даний захід було запрошено заступника начальника відділу організації надання правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Королика І. М. та регіонального координатора взаємодії з громадськістю в Івано-Франківській області, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дем’янчук С. С.

Під час проведення лекційного заняття обговоренню підлягали різного роду питання, які безпосередньо пов’язані з діяльністю працівників поліції. Наголошувалось також про роль системи надання БВПД недопущення випадків катування у відділах та відділеннях поліції, та превенцію, яку здійснює БВПД у такому недопущенню, а також розповідали до яких наслідків можуть призвести таке порушення. 

Світлина від Управління забезпечення прав людини Національної поліції України - УЗПЛ.

Світлина від Управління забезпечення прав людини Національної поліції України - УЗПЛ.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)