назад

Лекції для умовно засуджених на тему: «Реалізація та захист прав людини»

13.03.2017 - KVI B 4Фахівці Любарського, Ружинського, Романівського бюро правової допомоги та Бердичівського місцевого центру з надання БВПД протягом минулого тижня провели ряд інформаційно-просвітницьких лекції у районних відділах та секторах із питань пробації у Житомирській області для засуджених. Мета заходів – запобігання злочинності та повторному вчиненню правопорушень.

Фахівці Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Сікорська та Вадим Доманський провели інформаційні бесіди в Бердичівському районному відділі з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України з умовно засудженими. У ході зустрічі представники центру говорили про причини підліткової злочинності, через які молоді люди опиняються на лаві підсудних та шляхи їх подолання.

Ознайомили неповнолітніх із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень. Особливу увагу молодих правопорушників зосередили на важливості усвідомлення ними правових та соціальних норм, які є запорукою успішної ресоціалізації.

13.03.2017 - KVI B 1

Начальник Любарського бюро правової допомоги Олена Зубко забезпечила роботу дистанційного пункту доступу до БПД у приміщенні Любарського районного сектору з питань пробації та провела лекцію з питань реалізації та захисту прав для осіб, які перебувають на обліку в Любарському районному секторі з питань пробації. По закінченню лекції начальник бюро правової допомоги надавала особисті консультації особам, що перебувають на обліку.

13.03.2017 - KVI B 2

Головний спеціаліст Ружинського бюро правової допомоги Людмила Бондар спільно з  Ружинським районним центром зайнятості та Управлінням праці і соціального захисту населення Ружинської РДА для осіб, які перебувають на обліку звільнених умовно-достроково обговорила питання щодо забезпечення безоплатної правової допомоги засуджених, можливість отримання ними освіти та набуття професії, їх соціальної адаптації в суспільстві.

13.03.2017 - KVI B 4

Заступник начальника Романівського бюро правової допомоги Жанна Пасенко провела лекцію для осіб, які звільненні від відбування покарання з випробуванням та звільнені від відбування покарання у Романівському районному секторі з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України. Під час лекції фахівець бюро наголосила про можливість отримати безоплатну правову допомогу, розповіла про діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

13.03.2017 - KVI B 3

Бердичівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Чорновола, 9, тел.: (04143) 4-14-42.
Любарське бюро правової допомоги – смт. Любар, вул. Миру (Кірова), 20, тел.:(04147) 2-10-62
Романівське бюро правової допомоги – смт. Романів, вул. Лялевича, 2, тел.:(04146) 2-29-13
Ружинське бюро правової допомоги – смт. Ружин, вул. Бурди, 23, тел.:(04138) 3-11-70