назад
04.02.16

Локальні групи оперативно закінчують обстеження основних засобів

chek box grenЛокальні робочі групи з фактичного обстеження основних засобів за місцем їх використання (комп’ютерної техніки, меблів, оргтехніки), що знаходяться на балансі Головного територіального управління юстиції у Сумській області, завершують свою роботу.

Виїзди груп стартували 1 лютого і, згідно графіку, будуть проводитися до кінця цього тижня.

Відповідно до складеного графіка, локальна група Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 3 лютого провела обстеження управління юстиції в Охтирці, а 4 лютого – у Великій Писарівці. Обстеження основних засобів Тростянецького управління юстиції заплановане на 5 лютого.

 

Локальна робоча група на території обслуговування Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги перший виїзд здійснила 3 лютого. Були обстежені основні засоби та приміщення, що знаходяться у використанні Глухівського міськрайонного та Кролевецького і Путивльського районних управлінь    юстиції. 4 лютого здійснено виїзд до шосткінського міськрайонного управління юстиції.

Наступного дня обстежені Ямпільське та Середино-Будське районні управління юстиції.

Локальні робочі групи на території обслуговування Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги працювали 2 лютого в Бурині та Недригайлові, 3 лютого – в Ромнах та Липовій Долині, а 4 лютого – в Конотопі.

Виїзди локальної робочої групи на території обслуговування Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завершаться 5 лютого в місті Краснопілля. У четвер 4 лютого робоча група працювала в місті Білопіллі.

До складу кожної локальної робочої групи, окрім представників місцевих центрів, увійшли начальники та спеціалісти управлінь юстиції, спеціалісти виконавчих служб районів.

У п’ятницю, 5 лютого в Міністерстві юстиції відбудеться робоча зустріч з питань виконання Плану заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги. До участі запрошені директори регіональних та місцевих центрів.

Локальні робочі групи створені спільним наказом Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги і Головного територіального управління юстиції у Сумській області на виконання Доручення першого заступника Міністра щодо належного виконання Плану заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги.

Результатом цього етапу реформи стане те, що з 1 липня 2016 року в кожному районі і місті України розпочнуть роботу бюро правової допомоги як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.