назад

Лубенський центр правової допомоги взяв участь у семінарі для ВПО в місті Пирятині

 DSC1160

12 січня 2015 року в місті Пирятині відбувся семінар благодійної громадської організації «Світло надії» для внутрішньо переміщених осіб. Участь у семінарі взяли працівники Лубенського місцевого центру БПД. Протягом заходу спільно з працівниками Пирятинського районного центру зайнятості та БГО «Світло надії» обговорили механізми захисту прав та соціальних гарантій ВПО.

Директор центру Артем Россоха відзначив основну проблематику реалізації пільг та гарантій внутрішньо переміщених осіб – суперечливість законодавства та можливостей реалізацій норм. «Це, у свою чергу, змушує звертатись за захистом права до суду. А це є однією із основних задач центру – покращення доступу громадян до справедливого судочинства,»- розповів Артем Россоха.

В Центрі зайнятості є необхідні інформаційні матеріали для звернення до Центру. Також завдяки тісній взаємодії Центру зайнятості та ГО «Жіночі ініціативи» ВПО можуть звернутись за більш детальною інформацією за адресою розташування громадської організації: місто Пирятин, вул. Леніна, 36, торгівельний центр «Фора». 2 поверх (https://www.facebook.com/mediatorpyriatyn/?fref=ts).