назад

Підписання Кременецьким МЦ меморандуму про співпрацю з кримінально-виконавчою інспекцією управління УДПтС України в Тернопільській області

12552815 456726491185620 4625146010814051325 n

11 січня 2016 року в Кременецькому  місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч  в.о. директора місцевого центру Валентини Вербицької, начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Тетяни Точинської та начальника Кременецького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції  Управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області Олександра Пасєки. Метою зустрічі було розширення доступу до безоплатної правової допомоги  осіб, засуджених до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, та які перебувають на обліку в Кременецькому районному відділі кримінально-виконавчої інспекції  управління УДПтС України в Тернопільській області.

Результатом зустрічі  стало підписання меморандуму про співпрацю, який спрямований на проведення спільних заходів для підвищення правової свідомості громадян, захисту їх конституційних прав та  інтересів шляхом надання безоплатної вторинної правової допомоги.

“Даний меморандум надасть можливість за допомогою круглих столів, конференцій, інших заходів проводити обговорення актуальних питань щодо надання безоплатної вторинної  допомоги  особам , що перебувають на обліку в районному відділі кримінально-виконавчої інспекції. Більшість з них  належать до вразливих категорій і мають право на отримання БВПД та потребують  отримання  послуг кваліфікованих адвокатів” – зазначає в.о. директора місцевого центру Валентина Вербицька.