назад
15.02.18

Майбутніх правників ознайомили з роботою системи БПД

15 02 2018 1

15 лютого 2018 року для студентів Вінницького торгівельно-економічного інституту КНТЕУ фахівчині Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області провели лекцію. Говорили про систему безоплатної правової допомоги, що це таке і чому про неї необхідно знати.

Лекцію розпочала заступник начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру Дар’я Божнюк. Вона розповіла про структуру системи безоплатної правової допомоги в Україні, основні завдання регіональних, місцевих центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги. Роз’яснила порядок звернення за безоплатною правовою допомогою.15 02 2018 2

Фахівці розповіли і про те, як проходить затримання та які дії слід вжити громадянину, коли його затримує поліція. Вся лекція супроводжувалася реальними прикладами та випадками успішного надання БВПД.

У рамках реалізації провопросвітницького проекту «Я маю право!», що має на меті підвищити юридичну грамотність українців, головний спеціаліст відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру Анастасія Семенюк розповіла студентам про основні положення нещодавно прийнятого Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству».15 02 2018 3

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106