назад

Майстер – клас на тему: «Юридичні рамки санкцій ЄС проти російських та українських осіб у зв’язку з подіями в Україні»

1 27 травня 2015 року у РІ КУП НАНУ  доктор  права, професор, адвокат Мюнхенського бюро компанії: «Варенвальд та Кречмер»  Арнольд  Варенвальд (Німеччина) провів майстер – клас на тему:   «Юридичні рамки санкцій ЄС проти російських та українських осіб у зв’язку з подіями в Україні».

Перед початком заходу, в якому прийняли участь заступник голови Рівненської обласної ради Степан Павлюк, ректор КУП НАН України Юрій Бошицький, керівник РІ КУП НАНУ Володимир Якимчук, правознавці Рівненщини та студенти – правники,  директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк висвітлив питання діяльності системи БВПД регіону у світлі вимог Закону України «Про безоплатну правову допомогу», перспективи надання правової допомоги у цивільних та адміністративних справах через систему новостворених місцевих центрів у м.м. Дубно, Рівне та Сарни. 

Від системи НБВПД участь у майстер – класі взяли начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Світлана Бідюк, директор Рівненського місцевого центру з НБВПД Алла Негрей, адвокати Арсен Протопович, Олександр Негрей, Валерій Максимчук.

Після завершення заходу директор РЦ з НБВПД Василь Овдіюк вручив професору Арнольду Варенвальду інформаційні матеріали про діяльність системи безоплатної вторинної правової допомоги в Україні. 

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/prof{/gallery}