назад

1111111

У межах співпраці між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні відбувся вебінар для адвокатів системи БВПД на тему «Медіація в професійній діяльності адвоката»

 Про основи медіації: принципи, цілі, історію розвитку, сфери застосування та відмінність та перевагу перед іншим альтернативними варіантами вирішення спорів в режимі on-line доповідала досвідчений експерт та сертифікований тренер з медіації та фасилітації, юрист, засновник Школи Медіації та Діалогу, керівник НГО «Центр права та посередництва», член Національної Асоціації Медіаторів України Світлана Петрова.3333333333333

         Увагу учасників також було приділено способам врегулювання конфлікту, підходам до вирішення конфлікту, а також важливості розпізнати справжню потребу сторін що конфліктують шляхом поставлення «правильних» питань.

Під час вебінару учасники дізнались хто може стати медіатором, його функції та навички, а також про роль адвоката у медіації, юридичне посередництво, законодавче підґрунтя для процесу медіації.                        

   Запис вебінару Ви можете передивитись тут , а інформаційні матеріали знаходяться у вільному доступі за посиланням .

За безоплатною правовою допомогоююридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:

Краматорський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Донецька область, м. Краматорськ, вул. Академічна, буд.20 тел: (099) 266-91-62 

Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги м. Маріуполь, пр. Нахімова 82, тел : (0629)474-695,. 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103