назад

Медичні працівників отримали можливість дізнатися про безоплатну правову допомогу

OkM 03022017 likarnia 13 лютого 2017 року представниками Лебединського бюро правової допомоги організовано та проведено робочу зустріч у комунальному закладі Лебединської районної центральної лікарні ім. К.О. ЗІЛЬБЕРНИКА з медичними працівниками установи.

«У Лебединському бюро правової допомоги надають громадянам правову інформацію, консультації і роз’яснення з правових питань, допомагають у складанні заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру, здійснюють представництво інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами», –  про це розповів начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій ІВАНОВ.

Також медичні працівники Лебединщини відзначили актуальність та необхідність існування системи безоплатної правової допомоги. Це підвищує можливість отримати захисти в будь-якій ситуації та отримати допомогу за рахунок держави від професійних юристів та  адвокатів.

Працівникам установи роздано інформаційні буклети, із проханням активніше розповсюджувати серед населення інформацію щодо системи безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, що Лебединське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лебедин, пл. Соборна, 29; т. (05445) 2-14-12.

 

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).