назад
18.05.16

Медичні заклади Житомирської області проінформують про безоплатну вторинну правову допомогу

18.05.2016 - zdravo 2Листом від 6 квітня 2016 року управління охорони здоров`я облдержадміністрації Житомирської області повідомили Житомирський місцевий центр з надання БВПД, що не заперечують проти розміщення інформаційних матеріалів в установах, організаціях та підприємствах охорони здоров`я Житомирської обласної ради за умови, що зміст інформаційних матеріалів не буде суперечити чинному законодавству України.

Тому, 18 травня фахівці Регіонального та Житомирського місцевого центрів відвідали управління охорони здоров`я Житомирської облдержадміністації та взяли участь у робочій зустрічі з начальником управління організації медичної допомоги населенню та медичних катастроф Валентиною Грищук.

Одним із перших питань, що були винесено на розгляд під час зустрічі –безоплатна правова допомога населенню та презентація інформаційних матеріалів у вигляді буклетів, які планується розміщувати у медичних закладах.

Начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру Олена Герасименко та інтегратор Житомирського місцевого центру Вікторія Тогунова розповіли про роботу Регіонального та місцевого центрів, звернули увагу на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

Фахівці Центру довели до відома інформацію про створення бюро правової допомоги.

На кінець зустрічі Валентина Грищук запропонувала розмістити інформацію про роботу системи БВПД на інформаційних стендах та дошках у приміщеннях медичних закладів області. «Інформаційні матеріали у вигляді буклетів забезпечать якісний доступ населення до правової допомоги та всебічно поширять інформацію серед потенційних відвідувачів центру», – відмітила Валентина Грищук.

18.05.2016 - zdravo 1 18.05.2016 - zdravo 3