назад

Медичних працівників Чуднівського району проінформували про можливість отримати безоплатну правову допомогу

12.09.2016 - likarna Chudniv (1)9 вересня  начальник відділу правоосвітництва та взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Бердичівського місцевого центру з надання БВПД Ольга Сікорська спільно з головним спеціалістом Чуднівського бюро правової допомоги Юрієм Цимбалюком провели правоосвітню лекцію для медичних працівників Чуднівської районної лікарні на тему: «Надання безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення».

Під час зустрічі Ольга Сікорська ознайомила медичних працівників із діяльністю місцевого центру та новоствореного бюро правової допомоги. «Ми не повинні забувати, що права людини – це невід’ємний елемент людської особистості та людського буття. І кожен із нас має право бути вільним, жити у світі без насильства та мати доступ до первинної та вторинної правової допомоги», – наголосила під час лекції Ольга Сікорська.

У результаті робочої зустрічі з керівництвом районної лікарні сторони домовилися про співпрацю, що передбачає створення мобільного пункту консультування у відділенні лікарні.

Медичні працівники Чуднівщини відзначили актуальність та необхідність існування системи безоплатної правової допомоги. Це підвищує відчуття захищеності та впевненості у тому, що в будь-якій ситуації вони можуть отримати безкоштовну допомогу професійних адвокатів.

Після лекції в приміщенні лікарні працівники Бердичівського місцевого центру розмістили інформаційні матеріали щодо діяльності системи безоплатної правової допомоги в цілому та безпосередньо інформацію про Бердичівський місцевий центр та бюро правової допомоги.

12.09.2016 - likarna Chudniv (2)