назад
05.06.18

Меморандум з благодійним фондом «Право на захист»

IMG 3445Задля покращення надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам київські центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги розпочинають співпрацю з благодійним фондом «Право на захист».

 

Під час зустрічі з регіональним юристом фонду Дарією Заярною та регіональним адвокатом Германом Петровим директори київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Леся Бурчак, Богдан Кушнір, Юрій Рудих та Сергій Бреус обговорили всі тонкощі надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, акцентувавши увагу на їхніх головних потребах.

Так, Дар’я Заярна зазначила, що благодійний фонд, за підтримки Агентства ООН у справах біженців (UNHCR), реалізовує проект «Адвокація, захист та правова допомога внутрішньо переміщеним особам». Проект спрямований на моніторинг порушення прав та надання прямої юридичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також іншим групам населення, які постраждали в наслідок конфлікту.

Обговоривши ряд проблемних питань, з якими стикаються люди з непідконтрольних територій і різні методи їх вирішення, учасники зустрічі підписали меморандум про співпрацю та домовилися проводити спільні семінари та тренінги для адвокатів системи безоплатної правової допомоги та юристів відділів представництв місцевих центрів. Під час цих заходів фахівці отримають практичні навички щодо захисту прав біженців та внутрішньо переміщених осіб.

IMG 3437

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).